Cookies en privacy

(Versie 2 | laatste wijziging: 10-7-2018)

Gewoonsfeervol.nl (Interieur & Timmerwerken Schomaker), gevestigd aan Vlaskamp 10 9461 VB, Gieten (Drenthe), is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

Gewoonsfeervol.nl (Interieur & Timmerwerken Schomaker)
Electronicaweg 27, 9503 GA Stadskanaal
0599 762 881

Emiel Schomaker is de Functionaris Gegevensbescherming van Gewoonsfeervol.nl

Hij/zij is te bereiken via klantenservice@gewoonsfeervol.nl

Persoonsgegevens die wij verwerken

Gewoonsfeervol.nl verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • Bedrijfsnaam
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@Gewoonsfeervol.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Gewoonsfeervol.nl verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Het afhandelen van jouw betaling
  • Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder
  • Je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
  • Je de mogelijkheid te bieden een account aan te maken
  • Om goederen en diensten bij je af te leveren
  • Gewoonsfeervol.nl verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

Geautomatiseerde besluitvorming

Gewoonsfeervol.nl neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Wij bewaren uw gegevens zolang je klant van ons bent. Dit betekent dat wij je klantprofiel bewaren totdat je aangeeft dat je niet langer van onze diensten gebruik wenst te maken. Als je dit bij ons aangeeft zullen wij dit tevens opvatten als een vergeetverzoek. Op grond van toepasselijke administratieve verplichtingen dienen wij facturen met je (persoons)gegevens te bewaren, deze gegevens zullen wij dus voor zolang de toepasselijke termijn loopt bewaren. Medewerkers hebben echter geen toegang meer tot je klantprofiel en documenten die wij naar aanleiding van je opdracht hebben vervaardigd.

Delen van persoonsgegevens met derden

Gewoonsfeervol.nl verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Voorbeeld van derden die persoonsgegevens (kunnen) verwerken zijn:

  • Onze hostingpartij (email / webhosting)
  • ActiveCampaign (alleen indien je ingeschreven staat in onze nieuwsbrief en klant bent).
  • Webdesigner / support (ontwikkeling website, debuggen en support).
  • Payment processors (het verwerken van betalingen)
  • Beoordelingen (Bijvoorbeeld webwinkelkeur heeft een email adres nodig voor het verwerken van reviews).
  • Verzending en logistiek (adresgegevens voor het bezorgen van je bestellingen)

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Gewoonsfeervol.nl gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

CookieOmschrijving
Functioneel
ct_checked_emailsClean Talk sets this cookie to prevent spam on the site's comments or forms.
ct_ps_timestampClean Talk sets this cookie to prevent spam on the site's comments or forms.
ct_fkp_timestampClean Talk sets this cookie to prevent spam on the site's comments or forms.
ct_checkjsClean Talk sets this cookie to prevent spam on the site's comments or forms.
referrer_user_idCalendly sets this cookie for the booking functionality of the website.
mGeen beschrijving beschikbaar.
Noodzakelijk
is_euBepaalt of de gebruiker zich binnen de EU bevindt en daarmee onderworpen is aan de privacywetgeving van de EU.
viewed_cookie_policyThe GDPR Cookie Consent plugin sets the cookie to store whether or not the user has consented to use cookies. It does not store any personal data.
PHPSESSIDThis cookie is native to PHP applications. The cookie stores and identifies a user's unique session ID to manage user sessions on the website. The cookie is a session cookie and will be deleted when all the browser windows are closed.
CookieLawInfoConsentCookieYes sets this cookie to record the default button state of the corresponding category and the status of CCPA. It works only in coordination with the primary cookie.
cookielawinfo-checkbox-necessarySet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie records the user consent for the cookies in the "Necessary" category.
cookielawinfo-checkbox-functionalThe GDPR Cookie Consent plugin sets the cookie to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-performanceSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie stores the user consent for cookies in the category "Performance".
cookielawinfo-checkbox-analyticsSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie records the user consent for the cookies in the "Analytics" category.
cookielawinfo-checkbox-advertisementSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie records the user consent for the cookies in the "Advertisement" category.
cookielawinfo-checkbox-othersSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie stores user consent for cookies in the category "Others".
apbct_urlsCleanTalk Spam Protect sets this cookie to prevent spam on our comments and forms and acts as a complete anti-spam solution and firewall for this site.
ct_has_scrolledCleanTalk sets this cookie to store dynamic variables from the browser.
apbct_headlessCleantalk set this cookie to detect spam and improve the website's security.
apbct_page_hitsCleanTalk sets this cookie to prevent spam on comments and forms and act as a complete anti-spam solution and firewall for the site.
apbct_visible_fieldsCleanTalk sets this cookie to prevent spam on the site's comments/forms, and to act as a complete anti-spam solution and firewall for the site.
ct_pointer_dataCleanTalk sets this cookie to prevent spam on the site's comments/forms, and to act as a complete anti-spam solution and firewall for the site.
ct_timezoneCleanTalk–Used to prevent spam on our comments and forms and acts as a complete anti-spam solution and firewall for this site.
apbct_pixel_urlClean Talk sets this cookie to make WordPress anti-spam cookies, e.g., spam on forms and comments.
__cf_bmThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
__cfruidCloudflare sets this cookie to identify trusted web traffic.
OptanonConsentOneTrust sets this cookie to store details about the site's cookie category and check whether visitors have given or withdrawn consent from the use of each category.
apbct_site_landing_tsCleanTalk sets this cookie to prevent spam on comments and forms and act as a complete anti-spam solution and firewall for the site.
apbct_cookies_testCleanTalk sets this cookie to prevent spam on comments and forms and act as a complete anti-spam solution and firewall for the site.
viewed_cookie_policyThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
cookielawinfo-checkbox-necessaryThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-functionalThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-performanceThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
cookielawinfo-checkbox-analyticsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-othersThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
Prestaties
_calendly_sessionCalendly, a Meeting Schedulers, sets this cookie to allow the meeting scheduler to function within the website and to add events into the visitor’s calendar.
ar_debugBeschrijving is momenteel niet beschikbaar.
Statistieken
pys_session_limitPixelYourSite plugin sets this cookie to manage the analytical services.
pys_start_sessionPixelYourSite plugin sets this cookie to manage the analytical services.
sbjs_migrationsSourcebuster sets this cookie to identify the source of a visit and stores user action information in cookies. This analytical and behavioural cookie is used to enhance the visitor experience on the website.
sbjs_current_addSourcebuster sets this cookie to identify the source of a visit and stores user action information in cookies. This analytical and behavioural cookie is used to enhance the visitor experience on the website.
sbjs_first_addSourcebuster sets this cookie to identify the source of a visit and stores user action information in cookies. This analytical and behavioural cookie is used to enhance the visitor experience on the website.
sbjs_currentSourcebuster sets this cookie to identify the source of a visit and stores user action information in cookies. This analytical and behavioural cookie is used to enhance the visitor experience on the website.
sbjs_firstSourcebuster sets this cookie to identify the source of a visit and stores user action information in cookies. This analytical and behavioural cookie is used to enhance the visitor experience on the website.
sbjs_udataSourcebuster sets this cookie to identify the source of a visit and stores user action information in cookies. This analytical and behavioural cookie is used to enhance the visitor experience on the website.
sbjs_sessionSourcebuster sets this cookie to identify the source of a visit and stores user action information in cookies. This analytical and behavioural cookie is used to enhance the visitor experience on the website.
prism_*Active Campaign sets this cookie to track and store interactions.
pys_first_visitPixelYourSite plugin sets this cookie to manage the analytical services.
pysTrafficSourcePixelYourSite plugin sets this cookie to manage the analytical services.
pys_landing_pagePixelYourSite plugin sets this cookie to manages the analytical services.
last_pysTrafficSourcePixelYourSite plugin sets this cookie to manage the analytical services.
last_pys_landing_pagePixelYourSite plugin sets this cookie to manages the analytical services.
ct_screen_infoCleanTalk sets this cookie to complete an anti-spam solution and firewall for the website, preventing spam from appearing in comments and forms.
_gaGoogle Analytics sets this cookie to calculate visitor, session and campaign data and track site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognise unique visitors.
_ga_*Google Analytics sets this cookie to store and count page views.
ajs_user_idThis cookie is set by Segment to help track visitor usage, events, target marketing, and also measure application performance and stability.
ajs_group_idThis cookie is set by Segment to track visitor usage and events within the website.
_pendo_visitorId.4cfbcefc-fcf9-4b66-5dc6-9b0d81bb07a9Pendo sets this cookie to identify and record the visitor’s Account ID that will be used in Pendo, like Guide delivery and analytics.
ajs_anonymous_idThis cookie is set by Segment to count the number of people who visit a certain site by tracking if they have visited before.
_pendo_guides_blocked.4cfbcefc-fcf9-4b66-5dc6-9b0d81bb07a9Pendo sets this cookie to identify and record the visitor’s Account ID that will be used in Pendo, like Guide delivery and analytics.
Adverteren
yt-remote-device-idYouTube sets this cookie to store the user's video preferences using embedded YouTube videos.
yt.innertube::requestsYouTube sets this cookie to register a unique ID to store data on what videos from YouTube the user has seen.
yt.innertube::nextIdYouTube sets this cookie to register a unique ID to store data on what videos from YouTube the user has seen.
yt-remote-connected-devicesYouTube sets this cookie to store the user's video preferences using embedded YouTube videos.
test_cookiedoubleclick.net sets this cookie to determine if the user's browser supports cookies.
pbidBeschrijving is momenteel niet beschikbaar.
_pinterest_ct_uaGebruikt door Pinterest om het gebruik van diensten te volgen.
_pin_unauthPinterest set this cookie to group actions for users who cannot be identified.
YSCYoutube sets this cookie to track the views of embedded videos on Youtube pages.
VISITOR_INFO1_LIVEYouTube sets this cookie to measure bandwidth, determining whether the user gets the new or old player interface.
VISITOR_PRIVACY_METADATAYouTube sets this cookie to store the user's cookie consent state for the current domain.

Google Analytics cookies

Via onze website worden cookies geplaatst van het bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Deze verwerker is mogelijk verplicht op grond van geldende wet- en regelgeving inzage te geven in deze gegevens. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics-informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Er worden geen ip adressen verzameld. De gegevens zijn geanonimiseerd.

Het hoofdzakelijke doel van onze cookies is om jou een goede shopervaring te geven.

Ingesloten inhoud van andere websites

Deze websites kunnen data over jou verzamelen, cookies gebruiken, tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die website.

Wij gebruiken ingesloten inhoud van:

  • Youtube voor het tonen van (product)video’s.
    Privacy policy van Youtube (Google) kun je hier vinden: https://www.google.de/intl/de/policies/privacy

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Gewoonsfeervol.nl en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen.

  • Indien je je wilt uitschrijven voor de nieuwsbrief kun je dit doen door onderaan in de meest recent ontvangen nieuwsbrief op uitschrijven te klikken.

Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar info@gewoonsfeervol.nl.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart doorgestreept / geheel onleesbaar. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek .

Gewoonsfeervol.nl wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Gewoonsfeervol.nl neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@gewoonsfeervol.nl

Voorbeelden van deze maatregelen zijn:

  • SSL encryptie(alle gegevens die via de website worden verzonden worden versleuteld waardoor ze niet te onderscheppen zijn).
  • Regelmatig update en beheer protocol (de webwinkelsoftware wordt regelmatig geüpdatet en bijgewerkt om beveiligingslekken te voorkomen).
  • Wachtwoordbeleid: Wij verplichten gebruikers om sterke wachtwoorden te gebruiken indien ze een account aanmaken.
  • Virusscanners en firewalls
  • Maatregelen die we uit extra veiligheidsoverweging niet bekend maken.

Wijzigingen in het Privacybeleid

Wij behouden te allen tijde het recht ons privacybeleid te wijzigen. Op deze pagina vindt je echter altijd de meest recente versie. Als het nieuwe privacybeleid gevolgen heeft voor de wijze waarop wij reeds verzamelde gegevens met betrekking tot je verwerken, dan brengen wij je daarvan per e-mail op de hoogte.

Contactgegevens

Gewoonsfeervol.nl is onderdeel van Interieur & Timmerwerken Schomaker

Electronicaweg 27, 9503 GA Stadskanaal
Tel:  0599 762 881

Mail: klantenservice@gewoonsfeervol.nl

KvK: 01137046