Hangende / zwevende TV meubels

Op zoek naar een zwevend TV meubel van hout? Wij maken moderne houten tv kasten die hangend gemonteerd kunnen worden. Je kunt het meubelstuk kopen dat jij wenst. Stel online samen, kies maat en afwerking of laat je hangende meubel op maat maken.

kleursamples

Bepaal zelf de afwerking

Bestel samples >

Toont alle 11 resultaten

Show sidebar

Zwevend TV Meubel eiken | Salers

Vanaf: 929
Opties selecteren

Zwevend TV Meubel MDF & Eiken | Centre

Vanaf: 1.075
Opties selecteren

Zwevend TV Meubel Tweekleurig Eiken | Le Faou

Vanaf: 975
Opties selecteren

Eiken TV meubel industrieel & zwevend | Rowan

Vanaf: 1.049
Opties selecteren

Zwevend TV Meubel Tweekleurig Walnoot | Nicoletta

Vanaf: 1.096
Opties selecteren

Zwevend tv meubel notenhout | Wally

Vanaf: 1.216
Opties selecteren

Zwevend TV meubel met boekenkast | Cinema

inclusief montage
Vanaf: 2.468
Opties selecteren

Zwevend TV Meubel eiken | Louis

Vanaf: 1.029
Opties selecteren

Hangend tv meubel | Valerie

Vanaf: 975
Opties selecteren

Zwevend TV Meubel | Oskar

Vanaf: 1.199
Opties selecteren

Zwevend tv meubel oud eiken | Moos

Vanaf: 1.175
Opties selecteren

Een zwevend tv meubel van hout zoals jij dat wenst

Online een hangend / zwevend tv meubel van hout kopen? In onze webshop bestel je strak afgewerkte tv meubels die je hangend kunt bevestigen. Moderne meubels die perfect zijn geschuurd en afgewerkt, rechtstreeks uit onze werkplaats. Stel het tv meubel dat je aan de muur kunt bevestigen samen zoals jij dat wenst. Doordat wij hout selecteren met de juiste droging en dankzij de keuze van massief (eiken) hout maken wij meubelstukken die zeer duurzaam zijn. Op deze manier kunnen wij kwaliteit garanderen.

Zwevende TV Meubel van hout kopen?

Zwevend TV meubel van hout - Le Faou

Met trots gemaakt in Nederland

Alle meubels op onze site zijn ontworpen en gemaakt in onze eigen meubelmakerij te Stadskanaal. Het gehele productieproces van de meubels doen wij geheel binnenshuis. Daardoor kunnen wij korte lijnen bieden en een hoogwaardige afwerking garanderen voor je (zwevend) TV meubel van eiken.

Bepaal zelf de afwerking van je tv wandmeubel

Je kunt zelf de afwerking bepalen voor je zwevend tv meubel van hout. Voor de eikenhouten tv meubels kun je kiezen meer dan 40 verschillende afwerkingen. Daarnaast bieden wij ook vele afwerkingen voor het staal en MDF. Je kunt  altijd een uniek meubelstuk samenstellen voor jouw interieur. Je kunt ook een zwevend tv meubel van notenhout bestellen. Deze zijn afgewerkt met een beschermende olie die de kleur verrijkt.

Wanneer kies je voor een hangend tv meubel?

Een hangend TV meubel is modern, stijlvol en zorgt voor een ruimtelijk effect. De kasten hebben voldoende ruimte voor al je video / audio apparatuur en je kunt makkelijk rondom het tv meubel schoonmaken. Je televisie kun je boven de kast hangen of er op zetten. Je kunt er makkelijk met de stofzuiger of dweil onderdoor. Bij een tv meubel dat hangend bevestigd is aan de muur is de ruimte optisch groter dan bij een staande wandmeubel.

Uitsparingen waar jij dat wenst

Wij maken uitsparingen voor de bekabeling van je apparatuur en stopcontacten waar jij dat wenst. Je kunt kiezen uit standaard uitsparingen en deze op een schets intekenen waar nodig. Dit is zonder extra kosten. Of je kunt deze geheel op maat laten maken. Ideaal om de kabels van je televisie en de apparatuur netjes weg te werken.

Is het moeilijk om een TV meubel te bevestigen aan de muur?

Natuurlijk zweeft een TV meubel niet echt. De “zwevende” wandmeubels worden hangend aan de muur gemonteerd. Dat is vrij simpel en makkelijk zelf te doen. Tijdens het bezorgen krijg je hiervan een instructie. Let wel op dat de muur gewicht van de meubel moet kunnen dragen. Een stevige (stenen) muur is aangeraden, bij een zwakkere muur heb je mogelijk aangepaste pluggen nodig. Bekijk ook onze (video) instructie: Zo hang je een tv meubel op.

Zwevende TV meubels op maat laten maken?

Staat jouw droommeubel niet in onze collectie? Ontbreekt nu net de maat of afwerking waar jij al zo lang naar zoekt? Geen probleem, wij hebben een eigen werkplaats en maken jouw meubel op maat. Je kunt op de maatwerk pagina en bij de meubelstukken vrijblijvend een offerte aanvragen bij onze meubelmakerij (Interieur & Timmerwerken Schomaker). Wij maken je hangende (tv) wandkast precies zoals jij dat wenst.