Hangende / zwevende TV meubels

Op zoek een stijlvol zwevend TV meubel die hangend gemonteerd kan worden? Bekijk de unieke modellen uit onze eigen meubelmakerij. Bepaal zelf de afwerking, kleur en maat.

Toont alle 5 resultaten

Show sidebar

Zwevend TV Meubel eiken | Salers

Vanaf: 741,40
Opties selecteren

Zwevend TV Meubel MDF & Eiken | Centre

Vanaf: 878,90
Opties selecteren

Zwevend TV Meubel Tweekleurig Eiken | Le Faou

Vanaf: 785,40
Opties selecteren

Eiken TV meubel industrieel & zwevend | Rowan

Vanaf: 807,40
Opties selecteren

Zwevend TV meubel met boekenkast | Cinema

inclusief montage
Vanaf: 2.193,40
Opties selecteren

Een unieke zwevend TV meubel van hout vind je bij Gewoon Sfeervol

Alle meubels op onze site zijn ontworpen en gemaakt in onze eigen meubelmakerij. Het gehele productieproces van de meubels doen wij geheel binnenshuis. Daardoor kunnen wij korte lijnen bieden en een hoogwaardige afwerking garanderen voor je zwevend TV meubel van hout. Voor bijvoorbeeld onze eikenhouten TV meubels kun je kiezen meer dan 40 verschillende afwerkingen. Daarnaast bieden wij ook vele afwerkingen voor het staal en MDF. Je kunt dus altijd een uniek meubelstuk samenstellen voor jouw interieur. Wil je je meubel laten afwerken? Wij adviseren om eerst kleursamples te bestellen. Bestel onze interieursamples.

Zwevende TV Meubel van hout kopen?

Hangend tv meubel aan je muur

Natuurlijk zweeft een TV meubel niet echt. De “zwevende” wandkasten worden hangend aan de muur gemonteerd. Dat is vrij simpel en makkelijk zelf te doen. Tijdens het bezorgen krijg je hiervan een instructie. Zie je het ophangen van de tv kast aan je muur niet zitten? Neem dan vooraf contact met ons op en overleg de mogelijkheden m.b.t. montage. Let wel op dat de muur gewicht van de meubel moet kunnen dragen. Een stevige (stenen) muur is aangeraden.

Een hangend TV meubel is stijlvol en zorgt voor een ruimtelijk effect. De kasten hebben voldoende ruimte voor al je apparatuur en je kunt makkelijk rondom het TV meubel schoonmaken.

TV meubels op maat

Kun jij je droom meubel niet vinden in onze collectie? Ontbreekt nu net de maat of afwerking waar jij al zo lang naar zoekt? Geen probleem, wij hebben een eigen werkplaats en kunnen jouw meubel geheel naar wens maken. Je kunt op de maatwerk pagina en bij de meubelstukken vrijblijvend een offerte aanvragen bij onze meubelmakerij (Interieur & Timmerwerken Schomaker). Wij maken je hangende (tv) wandkast precies zoals jij dat wenst.