TV wandmeubels uit eigen werkplaats

Op zoek naar een strak tv wandmeubel van hout? De tv wandmeubel dat jij wenst kun je samenstellen en kopen in deze webshop. Rechtstreeks uit eigen meubelmakerij geleverd. Stel online samen, kies maat en afwerking of laat op maat maken.

kleursamples

Bepaal zelf de afwerking

Bestel samples >

Toont alle 2 resultaten

Show sidebar

TV Wandmeubel van Eiken | Bruce

Bijpassende hoge wandkast vanaf 650,-
Vanaf: 1.167
Opties selecteren

Zwevend TV meubel met boekenkast | Cinema

inclusief montage
Vanaf: 2.670
Opties selecteren

Stoere (massief eiken) tv wandmeubels zoals jij dat wenst

Online een tv wandmeubel van hout kopen? Bij GewoonSfeervol.nl stel je tv meubels, wandmeubels en andere wandkasten samen die wij uit eigen werkplaats leveren. Doordat wij de tv wandmeubel zelf maken kun jij deze naar wens samenstellen. Het hout dat wij selecteren heeft de juiste droging en dankzij een voorkeur aan massief (eiken) hout maken wij meubelstukken die zeer duurzaam zijn. Door het hele proces binnenshuis te doen kunnen wij kwaliteit garanderen.

tv wandmeubels van hout

Tv wandmeubel Cinema

Met trots gemaakt in Nederland

Alle wandkasten en andere houten meubels op onze site zijn ontworpen en gemaakt in onze eigen meubelmakerij te Stadskanaal. Het gehele productieproces doen wij geheel binnenshuis. Extra aandacht gaat uit naar het perfect gladschuren en afwerken van je wandkast.

Bepaal zelf de afwerking

Doordat wij de meubel voor je afwerken kun jij standaard kiezen uit meer dan 40 van me meest hoogwaardige afwerkingen van je tv wandmeubel van hout. Je kunt dus altijd een unieke wandkast samenstellen voor jouw interieur. De afwerkingen zijn zeer duurzaam. De oliën welke wij bijvoorbeeld gebruiken zijn ook geschikt voor vloeren en trappen en beschadigen of verkleuren dus niet snel. Toch een vlek of een beschadiging? In onze webshop vind je producten waarmee je je meubel zonder kleurverschil weer kunt herstellen.

TV wandkast op maat laten maken?

Kun jij je droom meubel niet vinden in onze collectie? Ontbreekt nu net de maat of afwerking waar jij al zo lang naar zoekt? Geen probleem, wij hebben een eigen werkplaats en kunnen jouw meubel geheel naar wens maken. Je kunt op de maatwerk pagina en bij de meubelstukken vrijblijvend een offerte aanvragen bij onze meubelmakerij (Interieur & Timmerwerken Schomaker). Wij maken je hangende (tv) wandkast precies zoals jij dat wenst.