Tv meubels met sfeerhaard op maat

Op zoek naar een tv meubel met sfeerhaard? Stel je tv meubel met elektrische haard online samen of laat je sfeerhaard tv meubel op maat maken. Wij maken jouw droommeubel in onze eigen meubelmakerij.

kleursamples

Bepaal zelf de afwerking

Bestel samples >

Toont alle 5 resultaten

Show sidebar

Mogelijk vind je dit ook leuk

Tv meubel met sfeerhaard online samenstellen?

Op zoek naar een tv meubel op maat met haard? Creëer een gezellige sfeer in huis met onze tv meubels met ingebouwde sfeerhaard! In onze webshop vind je hoogwaardige tv meubels inclusief sfeerhaard die volledig naar jouw wens samengesteld kunnen worden. Als meubelmaker hebben wij korte lijnen en bieden we flexibiliteit. Bepaal zelf de afwerking, afmetingen en de indeling zoals push-to-open lades, speakerdoek en vallende drukfronten. Wil je de kabels netjes wegwerken? Geen probleem! Laat ons weten waar je de uitsparingen wilt hebben.

Tv meubel met sfeerhaard

Tv meubel met sfeerhaard

Sfeerhaarden met realistisch vuurbeeld

De perfect ingebouwde sfeerhaard plaatsen wij op de plek die jij wenst. We kiezen voornamelijk voor Dimplex Opti Myst sfeerhaarden die niet heet worden maar met waterdamp en LED of halogeen een zeer realistisch vuurbeeld realiseren. Wij zorgen ervoor dat het reservoir makkelijk te vullen blijft en dat het haard netjes wordt ingebouwd in de tv kast.

Bepaal zelf de indeling

Je kunt je tv meubel met haard zelf samenstellen zoals jij dat wenst. Qua indeling kun je kiezen uit de volgende opties:

  • Ingebouwde Sfeerhaard (op plek naar keuze)
  • Push-to-open kleppen
  • Legplank
  • Open vak
  • Open vak met legplank

Uitsparingen waar jij dat wenst

Wij maken uitsparingen voor de bekabeling van je apparatuur en stopcontacten waar jij dat wenst. Je kunt kiezen uit standaard uitsparingen en deze op een schets intekenen waar nodig. Dit is zonder extra kosten. Of je kunt deze geheel op maat laten maken. Ideaal om de kabels van je televisie en de apparatuur netjes weg te werken.

Tv meubel met sfeerhaard op maat

Zijn de mogelijkheden in deze webshop niet voldoende om online je droommeubel samen te stellen? Geen probleem. In onze eigen meubelmakerij maken wij je tv meubel exact zoals jij dat wenst. Ook als het om een model gaat die niet in onze collectie staat. Je kunt daarvoor vrijblijvend een offerte aanvragen.