Tv meubels van notenhout (massief walnoot)

Op zoek naar een TV meubel van Notenhout? Je kunt het tv meubel van massief walnoot hout kopen dat jij wenst. Stel je notenhouten tv meubel online samen of laat deze geheel op maat maken.

Toont alle 6 resultaten

Show sidebar

Zwevend TV Meubel Tweekleurig Walnoot | Nicoletta

Vanaf: 1.529
Opties selecteren

Zwevend tv meubel notenhout | Wally

Vanaf: 1.299
Opties selecteren

Walnoot tv meubel | Nadette

Vanaf: 1.695
Opties selecteren

Notenhout tv meubel (tweekleur) | Mondy

Vanaf: 1.695
Opties selecteren

Tv meubel met walnoot blad (hangend) | Winston

Vanaf: 1.109
Opties selecteren

Zwevend tv meubel Walnoot (ribbel front) | Ronja

Vanaf: 1.669
Opties selecteren

TV meubels van walnoot hout kopen?

Online een massief walnoot tv meubel kopen? In onze webshop vind je hoogwaardig afgewerkte tv meubels van notenhout welke je naar wens kunt samenstellen. Doordat wij jouw meubel maken in onze eigen meubelmakerij kunnen wij korte lijnen en flexibiliteit garanderen. Bepaal zelf de open/gesloten vakken, push-to-open lades en vallende drukfronten. Kabels wegwerken? Geen probleem. Jij geeft aan waar je de uitsparingen wilt hebben en wij maken deze voor je. Zo kun je de snoeren onzichtbaar wegwerken en heb jij ruimte voor al je Hifi / TV Apparatuur.

TV meubel van Notenhout (massief walnoot)

TV meubel van Notenhout / walnoothout

Waarom (walnoot) notenhout?

Op zoek naar een luxe donkerbruin tv meubel? Wanneer kies je voor lowboards, tv meubels en zwevende tv meubels die zijn gemaakt van massief walnoot? Walnoot / notenhout kenmerkt zich door de prachtige vlammende vormen van de nerftekening. De kleur is prachtig warm donkerbruin en heeft een luxe uitstraling.

Hoogwaardige afwerking

Wij werken het notenhout af met een olie dat kleur, kras en stootvast is. De olie die wij gebruiken voor de afwerking is van dusdanige kwaliteit dat deze ook wordt toegepast op vloeren en trappen. Mocht er onverhoopt toch een beschadiging plaatsvinden? In tegenstelling tot meubels met een fineer laag kun je de massief notenhouten meubels zonder kleurverschil herstellen met onze reparatie olie. Kortom kies je voor een massief notenhout (walnoot) tv meubel, dan kies je voor een high end product dat geschikt is voor intensief woongebruik. De olie verreikt de kleur en zorgt voor een prachtig donker hout.

Met trots gemaakt in Nederland

Wat Gewoon Sfeervol zo uniek maakt is dat je rechtstreeks besteld bij onze eigen meubelmakerij in Stadskanaal. Op ambachtelijke wijze maken onze meubelmakers jouw tv meubel van notenhout of eiken zoals jij dat wenst. Daarbij extra aandacht voor het perfect schuren van je meubel en een hoogwaardige afwerking. Het gehele proces, van het selecteren van het beste hout, het zagen en drogen tot aan het produceren op ambachtelijke wijze van meubels op maat doen wij geheel binnenshuis. Wij nemen de tijd om van je meubel een echt sieraad voor je kamer te maken.

TV meubels van notenhout op maat laten maken?

Staat jouw droommeubel niet in onze collectie? Ontbreekt nu net de maat of afwerking waar jij al zo lang naar zoekt? Geen probleem, wij hebben een eigen werkplaats en maken jouw meubel op maat. Je kunt op de maatwerk pagina en bij de meubelstukken vrijblijvend een offerte aanvragen bij onze meubelmakerij (Schomaker Meubels).