Tv meubels in industrieel design

Strak afgewerkte industriële tv meubels gemaakt van hout en staal, rechtstreeks geleverd uit eigen werkplaats. Wil jij een industriële tv meubel kopen dat jezelf kunt samenstellen? Wij maken je droommeubel in industrieel design zoals jij dat wenst. Bestel online of laat je meubel geheel op maat maken.

kleursamples

Bepaal zelf de afwerking

Bestel samples >

Toont alle 4 resultaten

Show sidebar

TV meubel eiken industrieel | Chamonix

Vanaf: 1.499
Opties selecteren

Eiken TV meubel industrieel & zwevend | Rowan

Vanaf: 1.445
Opties selecteren

TV meubel eiken & staal | Marcello

Vanaf: 1.549
Opties selecteren

Tv meubel industrieel & eiken | Orly

Vanaf: 1.495
Opties selecteren

Robuuste tv meubels van hout en staal

Ben jij opzoek naar een strak afgewerkt (massief eiken) industrieel tv meubel van (massief eiken)hout en staal of een tv kast die je naar wens kunt laten afwerken? In onze webshop vind je stoere industriële tv kasten en zwevende tv meubels in industrieel design die wij voor jou naar wens maken in onze eigen werkplaats te Stadskanaal. Een stoere combi van hout en industrieel staal.

Industrieel TV Meubel van eikenhout en staal

Industrieel TV Meubel van eikenhout en staal

Met trots gemaakt in Nederland

Het unieke van onze webshop is dat je direct besteld bij onze eigen werkplaats in Stadskanaal. Het gehele proces, van het selecteren van het beste hout, het zagen en drogen tot aan het produceren op ambachtelijke wijze van meubels op maat doen wij geheel binnenshuis. Een industrieel tv kast bestel je gewoon in onze webshop. Wij nemen de tijd om jouw industriële tv meubel van hout en staal te maken zoals jij dat wenst.

Bestel nu een stoer tv meubel van hout en staal. Verwacht je kwaliteit en een hoogwaardige afwerking in een kleur dat past bij jouw interieur? Dan is dit de site om jouw droommeubel te kopen.

Stel je meubel online samen

Stel zelf je industriële tv kast online samen. Al onze tv kasten hebben vele opties. Je kunt kiezen uit meer dan 40 verschillende beschermende en kleurvaste afwerkingen van het eiken en een zwart of witte afwerking vanh het staal. Standaard kun je kiezen uit verschillende maten en de kasten kun je indelen open/gesloten vakken, push-to-open lades en vallende drukfronten. Natuurlijk wil jij de kabels van je industriële televisiekast uit het zicht, geen probleem. Jij geeft aan waar je de uitsparingen wilt hebben en wij maken deze voor je. Zo kun je de snoeren onzichtbaar wegwerken en je tv / hifi apparatuur plaatsen waar jij dat wilt.

Een tv meubel in industrieel design op maat

Staat de tv meubel van hout en staal dat je wenst niet in onze galerij? Of zijn de keuzes in de webshop niet voldoende? Geen probleem, wij kunnen TV Meubels van hout en staal geheel op maat voor je maken. Al sinds 2008 produceren wij TV Meubels in eigen meubelmakerij. Op de pagina maatwerk of bij producten kun je een vrijblijvende offerte opvragen. Je kunt zelfs een schets insturen.