Industriële tv meubels uit eigen werkplaats

Strak afgewerkte Industriële tv meubels van hout, rechtstreeks geleverd uit eigen werkplaats. Wil jij een industriële tv meubel kopen dat jezelf kunt samenstellen? Wij maken je droommeubel in industrieel design zoals jij dat wenst. Bestel online of laat je meubel geheel op maat maken.

kleursamples

Bepaal zelf de afwerking

Bestel samples >

Toont alle 3 resultaten

Show sidebar

TV meubel eiken industrieel | Chamonix

Vanaf: 955,90
Opties selecteren

Eiken TV meubel industrieel & zwevend | Rowan

Vanaf: 807,40
Opties selecteren

TV meubel hoog & laag | Tabres

Vanaf: 570,90
Opties selecteren

Robuuste tv meubels in industrieel design zoals jij dat wenst

Ben jij opzoek naar een strak afgewerkt (massief eiken) industrieel tv meubel of tv kast die je naar wens kunt laten afwerken? In onze webshop vind je stoere industriële tv kasten en zwevende tv meubels in industrieel design die wij voor jou naar wens maken in onze eigen werkplaats te Stadskanaal. Een stoere combi van hout en staal. (met trots gemaakt in NL)

Industrieel TV Meubel van eikenhout en staal

Industrieel TV Meubel van eikenhout en staal

Met trots gemaakt in Nederland

Het unieke van onze webshop is dat je direct besteld bij onze eigen werkplaats in Stadskanaal. Het gehele proces, van het selecteren van het beste hout, het zagen en drogen tot aan het produceren op ambachtelijke wijze van meubels op maat doen wij geheel binnenshuis. Een unieke tv kast in industrieel ontwerp bestel je gewoon in onze webshop. Wij nemen de tijd om van jouw meubel een stoere industriele tv meubel van hout en staal te maken. Gewoon Sfeervol is de site om jouw (massief) houten tv meubel in industrieel ontwerp te kopen.

Stel je meubel online samen

Stel zelf je industriële tv kast online samen zoals jij dat wenst. Al onze tv kasten hebben vele opties. Waaronder veel keuzes in maat, open/gesloten vakken. Push-to-open lades en vallende drukfronten. Kabels wegwerken? Geen probleem. Jij geeft aan waar je de uitsparingen wilt hebben en wij maken deze voor je. Zo kun je de snoeren onzichtbaar wegwerken en heb jij ruimte voor al je Audio / TV Apparatuur.

Een tv meubel in industrieel design op maat

Staat de tv meubel van hout en staal dat je wenst niet in onze galerij? Of zijn de keuzes in de webshop niet voldoende? Geen probleem, wij kunnen TV Meubels van hout en staal geheel op maat voor je maken. Al sinds 2008 produceren wij TV Meubels in eigen meubelmakerij. Op de pagina maatwerk of bij producten kun je een vrijblijvende offerte opvragen. Je kunt zelfs een schets insturen.