TV meubels van hout

Unieke (massief eiken) TV meubels van hout die jezelf naar wens kunt samenstellen. Kies je TV meubel en bepaal zelf de afwerking, kleur en maat

Toont alle 12 resultaten

Show sidebar

TV meubels van hout, voor jou gemaakt in onze eigen meubelmakerij

Ben jij op zoek naar een strak afgewerkte massief eiken TV meubel of een tv meubel van een andere houtsoort die je naar wens kunt laten afwerken? In onze webshop vind je moderne en tijdloze modellen die gemaakt zijn in onze eigen meubelmakerij (made in NL). Het mooie aan meubels bestellen in eigen meubelmakerij? Wij maken je meubel op maat en werken deze geheel naar wens af. Zeker zijn over je keuze? Bestel dan kleursamples en kies de kleur die het best past in jouw interieur.
TV meubel van hout
Wij staan garant voor een hoge kwaliteit afwerking en houtsoort. Het selecteren van hout, het zagen en de afwerking doen wij geheel binnenshuis. Zodoende kunnen wij kwaliteit en flexibiliteit bieden.

Stel zelf samen

Stel zelf je TV meubel samen zoals jij dat wenst. Al onze wandkasten hebben vele opties. Waaronder veel keuzes in maat, open/gesloten vakken. Push-to-open lades en vallende drukfronten. Kabels wegwerken? Geen probleem. Jij geeft aan waar je de uitsparingen wilt hebben en wij maken deze voor je. Zo kun je de snoeren onzichtbaar wegwerken en heb jij ruimte voor al je Audio / TV Apparatuur.

Een wandmeubel op maat

Staat de (massief eiken) TV meubel welke je wenst niet in onze galerij? Of zijn de keuzes in de webshop niet voldoende? Geen probleem, wij kunnen TV Meubels van hout geheel op maat voor je maken. Al sinds 2008 maken wij TV Meubels in eigen meubelmakerij. Op de pagina maatwerk of bij producten kun je een vrijblijvende offerte opvragen. Je kunt zelfs een schets insturen.