TV meubels van hout

Wil jij een unieke (massief eiken) TV meubel van hout zelf samenstellen? Je kunt de TV meubel kopen die jij wenst want wij maken jouw droommeubel in onze eigen werkplaats. Stel je massief houten TV meubel online samen of laat je TV meubel op maat laten maken.

kleursamples

Bepaal zelf de afwerking

Bestel samples >

Resultaat 1–12 van de 20 resultaten wordt getoond

Show sidebar

Zwevend TV Meubel eiken | Salers

Vanaf: 929
Opties selecteren

Zwevend TV Meubel MDF & Eiken | Centre

Vanaf: 1.075
Opties selecteren

Zwevend TV Meubel Tweekleurig Eiken | Le Faou

Vanaf: 975
Opties selecteren

TV meubel eiken industrieel | Chamonix

Vanaf: 1.125
Opties selecteren

Eiken TV Meubel retro & modern | Estelle

Vanaf: 1.129
Opties selecteren

Eiken TV meubel industrieel & zwevend | Rowan

Vanaf: 1.049
Opties selecteren

Eiken TV Meubel met kokerprofiel onderstel | Eline

Vanaf: 1.171
Opties selecteren

Eiken & MDF combi TV Meubel | Fontaine

Vanaf: 1.022
Opties selecteren

Massief eiken TV Meubel | Camon

Vanaf: 1.191
Opties selecteren

TV meubel eiken & staal | Marcello

Vanaf: 1.224
Opties selecteren

Zwevend TV Meubel Tweekleurig Walnoot | Nicoletta

Vanaf: 1.096
Opties selecteren

TV Wandmeubel van Eiken | Bruce

Bijpassende hoge wandkast vanaf 650,-
Vanaf: 1.079
Opties selecteren

Mogelijk vind je dit ook leuk

De tv meubel van hout dat jij wenst koop je bij Gewoon Sfeervol

Ben jij op zoek naar een strak afgewerkte massief eiken tv meubel of een tv kast van een andere houtsoort die je naar wens kunt laten afwerken? In onze webshop vind je moderne en tijdloze modellen die gemaakt zijn in onze eigen meubelmakerij (made in NL). Het mooie aan meubels bestellen in eigen meubelmakerij? Wij maken je meubel op maat en werken deze geheel naar wens af. Je kunt bij ons naast massief eiken tv meubels ook tv meubels van notenhout bestellen.

TV Meubel van Hout

TV meubel van hout - Salers

Met trots gemaakt in Nederland

Het unieke van onze webshop is dat je direct besteld bij onze eigen werkplaats in Stadskanaal. Het gehele proces, van het selecteren van het beste hout, het zagen en drogen tot aan het produceren op ambachtelijke wijze van meubels op maat doen wij geheel binnenshuis. Een uniek tv meubel bestel je gewoon in deze webshop. Wij nemen de tijd om van je meubel een echt sieraad voor je kamer te maken. Gewoon Sfeervol is de site om jouw (massief) houten handgemaakte tv meubel te kopen.

Stel je meubel online samen

Stel zelf je TV kast online samen zoals jij dat wenst. Al onze wandkasten hebben vele opties. Waaronder veel keuzes in maat, open/gesloten vakken. Push-to-open lades en vallende drukfronten. Kabels wegwerken? Geen probleem. Jij geeft aan waar je de uitsparingen wilt hebben en wij maken deze voor je. Zo kun je de snoeren onzichtbaar wegwerken en heb jij ruimte voor al je Audio / TV Apparatuur.

TV meubel op maat bestellen?

Staat de (massief eiken) TV / wandmeubel dat je wenst niet in onze galerij? Of zijn de keuzes in de webshop niet voldoende? Geen probleem, wij kunnen TV Meubels van hout geheel op maat voor je maken. Al sinds 2008 produceren wij TV Meubels in eigen meubelmakerij. Op de pagina maatwerk of bij producten kun je een vrijblijvende offerte opvragen. Je kunt zelfs een schets insturen.