Massief Houten Sidetables op maat

Op zoek naar een unieke sidetable op maat? Stel online jouw massief houten sidetable samen. Kies uit unieke en tijdloze modellen. Kun je online niet het meubel samenstellen wat je wenst? Je kunt je sidetable geheel op maat laten maken in onze eigen meubelmakerij. Ook als je een geheel ander ontwerp wenst.

kleursamples

Bepaal zelf de afwerking

Bestel samples >

Toont alle 3 resultaten

Show sidebar

Eiken sidetable industrieel | Elles

Vanaf: 565
Opties selecteren Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina

Sidetable met opbergruimte | Mila

Vanaf: 629
Opties selecteren Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina

Sidetable Eiken | Emma

Vanaf: 575
Opties selecteren Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina

Houten sidetables op maat

In onze webshop vind je sidetables uit eigen meubelmakerij die je geheel naar wenst kunt samenstellen. Modern maar bovenal tijdloze designs die jarenlang mee gaan. Met trots gemaakt in onze eigen meubelmakerij. Grote voordeel van direct shoppen bij de meubelmaker? Naast de afmeting en afwerking opties in de webshop bieden wij de mogelijkheid je sidetable op maat te laten maken, bieden we korte lijnen (wij zijn zowel de maker als verkoper) en in de meeste gevallen komen we ook nog eens zelf bezorgen. Kwaliteit van a-z gegarandeerd.

Eiken Sidetable met opbergruimte

Deze Sidetable met opbergruimte, 120cm breed. Mat lak (blank) eiken en wit kokerprofiel onderstel

Met trots gemaakt in Nederland

In de webshop stel jezelf je sidetable samen. Ieder meubel wordt, op die specificaties gemaakt in onze eigen meubelmakerij te Stadskanaal. Elk meubelstuk is dus het resultaat van jouw persoonlijke stijl en vakmanschap van de selectie van het hout tot de bezorging. Zo kunnen wij meubels van topkwaliteit garanderen. Extra korte lijnen, want we komen je meubelstuk ook nog eens zelf bezorgen (en je hoeft niet te helpen tillen).

Stel je sidetable online samen

Een meubel in jouw persoonlijke stijl dat perfect past in jouw interieur:

  • Kies de perfecte afmetingen: Selecteer de ideale afmetingen voor je sidetable. Standaard leveren wij opties van 120 tot wel 300cm.
  • Indeling naar wens: Bij sidetables met vakken kun je kiezen voor een push-to-open lade, open vak of open vak met legplank. Maar net hoe jij je spulletjes wilt opbergen.
  • Afwerking en kleurkeuze: Kies uit een breed palet aan afwerkingen en kleuren. Voor onze massief houten sidetables bieden we meer dan 40 beschermende oliën of een matte lak voor een natuurlijke eiken uitstraling.  Ook het stalen onderstel kun je naar wens afwerken.

Staat jouw droommeubel niet in de webshop? Een 100% maatwerk sidetable is mogelijk

Mogelijk voldoen de sidetables in de webshop niet aan jouw wensen. Of het nu gaat om een kleine aanpassing of een geheel ander model (je kunt zelfs schetsen insturen). Je kunt vrijblijvend een offerte aanvragen en advies ontvangen. In onze eigen meubelmakerij maken wij jouw meubel op maat.