Notenhout Salontafels (Massief walnoot)

Zoek je een moderne salontafel van notenhout? Op GewoonSfeervol.nl koop je het massief walnoot salontafel dat jij wenst. Stel je notenhout salontafel online samen of laat deze op maat maken.

Toont alle 3 resultaten

Show sidebar

Walnoot Salontafel organisch | Madelene

Vanaf: 295
Opties selecteren Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina

Walnoot Salontafel Kiezelvorm | Marie

Vanaf: 295
Opties selecteren Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina

Salontafel van notenhout | Pauline

Vanaf: 335
Opties selecteren Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina

Massief notenhout (walnoot) salontafel kopen?

Op deze website vind je hoogwaardige salontafels van walnoot (notenhout) die wij rechtstreeks uit eigen meubelmakerij leveren. Op GewoonSfeervol.nl vind je modern notenhouten salontafels in een tijdloos design. Stel je meubel geheel naar wens samen of kies voor een salontafel op maat.

Notenhout (Walnoot) salontafel

Salontafel van walnoot

Eigenschappen van een walnoothout salontafel

De notenhouten meubels in onze webshop maken wij van 100% massief walnoot. Deze houtsoort kenmerkt zich door een schitterend vlammende nerftekening en de roodbruine, warme donkere kleur. De kleur geeft het meubelstuk een luxe uitstraling. Wil je een opvallend meubelstuk met een warme/premium uitstraling? Dan is walnoothout de perfecte keuze voor jou.

Een levensloopbestendig meubelstuk

Onze notenhouten salontafels zijn voorzien van een hoogwaardige olie of matlak die kleur-, kras- en stootbestendig is. Deze olie wordt ook gebruikt voor vloeren en trappen, dus het is van hoge kwaliteit. Mocht er onverhoopt schade optreden, dan kun je onze reparatieolie gebruiken om de massief notenhouten meubels probleemloos te herstellen, zonder enig kleurverschil. Kortom, kies voor een massief walnoothouten salontafel en je haalt een high-end meubelstuk in huis dat geschikt is voor intensief gebruik.

Met trots gemaakt in onze eigen meubelmakerij

De meubels in onze webshop ontwerpen we zelf en maken we met trots in onze eigen meubelmakerij in Stadskanaal. We leveren landelijk en hebben een klein, specialistisch team van meubelmakers en klantenservicemedewerkers. Zo garanderen wij korte lijnen, flexibiliteit en kwaliteit.

Notenhouten salontafel op maat

Kun je jouw droomtafel niet samenstellen in de webshop of wil je een 100% massief walnoot/notenhouten salontafel op maat laten maken? Geen probleem. Je kunt vrijblijvend een offerte aanvragen via deze website en wij adviseren je graag. Onze eigen meubelmakers maken jouw massief houten tafel precies zoals jij dat wenst.