Noten en Eiken salontafels op maat

Ben jij op zoek naar een massief houten salontafel dat perfect past in je interieur? Bij Gewoon Sfeervol kun je massief eiken en notenhout salontafels zelf samenstellen. Jouw droommeubel niet in de collectie? Laat je salontafel op maat maken.

kleursamples

Bepaal zelf de afwerking

Bestel samples >

Toont alle 15 resultaten

Show sidebar

Mogelijk vind je dit ook leuk

Unieke salontafels van hout bestellen?

Online een salontafel van hout bestellen of een salontafel op maat laten maken? In onze webshop vind je een ruim aanbod aan (eiken)houten, ronde, vierkante en industriële salontafels en notenhout salontafels. Perfect geschuurd en strak afgewerkt in de kleur die jij kiest. Er is veel meer keuze dan een blank / licht eiken salontafel, je kunt kiezen uit meer dan 40 afwerkingen die beschermen tegen verkleuring en krassen. Door hoog kwaliteit, goed gedroogd hout te gebruiken en oog te hebben voor hoogwaardige en beschermende afwerkingen kunnen wij zeer duurzame meubels garanderen. Zeker weten dat jij tevreden bent met de mooie lage tafel in je woonkamer die je zelf kunt samenstellen.

Salontafel van hout

Licht Eiken Salontafel: Detroit

Met trots gemaakt in Nederland

Deze woonkamermeubels zijn ontworpen en worden voor jou naar wens door gemaakt door ervaren meubelmakers in onze eigen werkplaats in Stadskanaal. Het hele proces (van boomstam tot meubel) doen wij voornamelijk binnenshuis. Jouw meubelstuk wordt op ambachtelijke wijze gemaakt en wij nemen de tijd om van jouw houten salontafel een prachtig en functioneel sieraad voor je kamer te maken.

Massief eiken salontafels op maat laten maken?

Een eigen werkplaats houdt in dat we ook echt aan je wensen kunnen voldoen. Staat de gewenste meubel niet in de catalogus of kun je je (eiken)houten tafel hier niet samenstellen? Bij elke tafel vind je naast de bestelknop ook een offerteformulier. Deel je wensen met ons en wij komen met een passende prijsopgave.