Massief houten ronde eettafels op maat

Zoek je een massief houten ronde eettafel? Wij maken jouw ronde houten eettafel zoals jij dat wenst in onze eigen meubelmakerij. Tijdloze designs en moderne ronde eettafels op maat van massief hout. Kun je online je droommeubel niet samenstellen? Ook als je iets geheel anders wenst kun jij je eettafel op maat laten maken. Wij horen graag je wensen!

kleursamples

Bepaal zelf de afwerking

Bestel samples >

Toont alle 5 resultaten

Show sidebar

Ronde eettafel met Geometrisch onderstel | Loyettes

Vanaf: 1.499
Opties selecteren

Ronde eiken eettafel | Carene

Vanaf: 1.415
Opties selecteren

Ronde eiken eettafel | Austin

Vanaf: 1.415
Opties selecteren

Eiken ronde tafel industrieel | Belton

Vanaf: 1.359
Opties selecteren

Ronde eiken eettafel | Laval

Vanaf: 1.499
Opties selecteren

Mogelijk vind je dit ook leuk

Ronde eettafel op maat

Op zoek naar een stijlvol ronde eettafel van hout? Ontdek onze online collectie van moderne ronde eetkamertafels in tijdloze designs die decennia lang mee gaan. Stel online je massief houten ronde tafel samen en pas deze aan naar jouw voorkeuren. Of laat je ronde tafel geheel op maat maken. We gebruiken zorgvuldig geselecteerd, goed gedroogd massief hout (zoals eiken en walnoot), om meubels te creëren die niet alleen mooi maar ook duurzaam zijn. Uit eigen meubelmakerij en door ons zelf geleverd.

Ronde eiken eettafel van blank eiken

Ronde eiken eettafel: 130cm (4 personen), (mat lak) blank eiken + zwart stalen onderstel

Hoe groot moet mijn tafelblad zijn?

Hoeveel zitplekken er aan een ronde houten eettafel passen, is afhankelijk van de stoelen die je kiest, natuurlijk. Wij geven je graag een richtlijn:

  • Ø 120 cm tafelblad: 4 personen
  • Ø 140 cm tafelblad: 4-6 personen
  • Ø 150 cm tafelblad: 6 personen

Custom made eettafel in jouw stijl

Ontwerp jouw droomtafel. Hier zijn de volgende opties die je hebt om je tafel te personaliseren.

Bepaal de kleur

Op zoek naar de natuurlijke eiken kleur? Dan raden wij mat lak, kleurloos aan, voor een natuurlijke eiken kleur met bescherming tegen krassen, stoten en vergeling. Andere afwerking? Je kunt kiezen uit wel 40 hoogwaardige oliën die beschermen tegen krassen en stoten en eveneens kleurvast zijn. Bestel dan wel eerst je kleursamples.

Ook het onderstel kun je naar wens laten afwerken. De stalen delen kun je laten afwerken in onbewerkt blauwstaal, zwart of wit.

Randafwerkingen

Bepaal zelf de look van je eettafel. Wij werken de rand af zoals jij dat wenst. Kies voor een standaard rand, het verfijnde design van een verjongde rand of een stoere zwarte rand. Dit zijn de mogelijkheden:

Online je droommeubel niet kunnen vinden? Wij leveren 100% maatwerk.

Is het niet gelukt jouw droomtafel samen te stellen? Geen probleem. Vanuit onze eigen meubelmakerij maken wij jouw ronde eettafel op maat. Ook als je een eigen schets hebt of elders een meubel hebt gezien. Je kunt daarvoor vrijblijvend een offerte aanvragen.