Eettafels met Ovaal blad van massief hout

Op zoek naar een massief notenhout of eiken eettafel met ovaal tafelblad dat je zelf kunt samenstellen? Wij maken de ovale tafel dat jij wenst in onze eigen meubelmakerij. Shop online of laat je eettafel op maat maken.

kleursamples

Bepaal zelf de afwerking

Bestel samples >

Toont alle 10 resultaten

Show sidebar

Massief houten eettafels met ovaal tafelblad kopen?

In onze webshop vind je hoogwaardig afgewerkte massief houten eettafels met een ovaal tafelblad. Al onze modellen worden naar de door jouw aangegeven specificaties gemaakt. Bepaal de afwerking, maten, de afwerking van het onderstel of laat geheel op maat maken. Je koopt jouw droomtafel rechtstreeks bij de meubelmakerij. Dus gegarandeerd korte lijnen en hoogwaardige kwaliteit.

Massief eiken eettafel ovaal

Massief eiken eettafel ovaal

Met trots gemaakt in Nederland

In onze meubelmakerij te Stadskanaal maken wij jouw tafel op maat. Het gehele proces, van het selecteren van goed gedroogd en kwaliteit hout, het zagen en het afwerken doen wij geheel binnenshuis. Ook de bezorging doen wij zelf. We komen met twee meubelbezorgers jouw meubel brengen. Dus je hoeft niet te helpen tillen.

Massief houten ovale eetkamertafels

Wij hebben de voorkeur om te werken met massieve houtsoorten van hoge kwaliteit. Door de juiste droging en afwerking voorkomen wij het overmatig werken van hout. Naast een authentieke uitstraling is het grote voordeel van massief hout dat deze bij een beschadiging meestal zonder kleurverschil te herstellen is. Dat maakt onze meubels duurzaam en van hoge kwaliteit.

Afwerking van de randen

Wij maken onze meubels van 100% massief hout. Dat houdt in geen opgedikte randen. We kiezen voor massief hout omdat bij opgedikte randen je een naad  / verschil gaat zien als het hout gaat werken.

Je kunt kiezen om je tafel af te laten werken met standaard rechte randen, een stoere zwart afgewerkte rand of stijlvolle verjongde randen.

Notenhout eettafels

Waarom keizen voor een walnoot eettafel met ovaal blad? Walnoothout (notenhout) kenmerkt zich door een prachtige fijne en vlammende nerftekening. Dit geeft een notenhouten (walnoot) meubels een luxe uitstraling. Dankzij onze afwerking komt de warme en donkere kleur van het notenhout extra tot zijn recht.

Massief eiken eettafels

Massief eiken is een prachtige houtsoort dat past in bijna elk interieur. Massief eiken gaat decennia mee wanneer je dit goed behandeld en met een goede afwerking (wij zorgen voor een hoogwaardige afwerking dat kraswerend en kleurvast is). Doordat het een natuurproduct is, is elk eiken meubel uniek. De lijnen zijn iets subtieler dan die van oud eikenhout. Kies jij ook voor een massief eiken eettafel ovaal?

Wanneer kies je voor een ovaal tafelblad?

Ronde en ovale eettafels zijn uitermate geschikt om een goed gesprek aan te voeren. Een ovale tafel is de perfecte vergadertafel. Je kunt elkaar, net als bij een ronde tafel in de ogen kijken maar er kunnen, net als bij een vierkante tafel, veel personen aanzitten.

Op zoek naar iets tussen een ovaal en rechthoekig tafelblad in? Bekijk dan onze Deens ovaal modellen.

Ovale eettafel op maat laten maken?

Het kan zijn dat jij de tafel dat jij wenst niet samen kunt stellen in onze webshop. Misschien is de ovale tafelblad net niet in de maat dat jij wenst of kies je toch liever een ander onderstel. Geen probleem, omdat wij een eigen meubelmakerij hebben is 100% maatwerk mogelijk op eiken en notenhout eetkamertafels. Vraag vrijblijvend een offerte aan.