Notenhout eettafels (100% Walnoot)

Op zoek naar een modern eettafel van notenhout? Bij ons kun je het 100% massief walnoot eettafel kopen dat jij wenst. Stel een notenhouten tafel online samen of laat deze op maat maken.

Toont alle 2 resultaten

Show sidebar

Walnoot tafel in Deens ovaal | Wallonië

Vanaf: 1.779
Opties selecteren

Notenhout eettafel in Deens ovaal | Noisy

Vanaf: 1.779
Opties selecteren

Massief notenhout (walnoot) eettafel kopen?

Bij GewoonSfeervol vind je moderne eettafels van walnoot / notenhout die wij in onze eigen meubelmakerij voor jou maken. Geheel zoals jij dat wenst. In onze collectie vind je hoogwaardig afgewerkte ovale, deens ovale en andere tafels van notenhout in modern design. Stel nu je droomtafel samen of laat je notenhout eettafel op maat maken.

Notenhout eettafel

Waarom een notenhout/walnoot eettafel?

Notenhouten eettafels in onze webshop zijn gemaakt van 100% massief walnoot dat is afgewerkt met olie of mat lak. Je kiest voor een walnoot (ook wel noten) eettafel wanneer je op zoek bent naar een luxe eettafel van donker hout. De warme donkerbruine kleur en een opvallende karakteristieke nerftekening geven de tafel een luxe uitstraling.

Massief hout dat tegen een stootje kan

Notenhout kan tegen een stootje en is erg duurzaam. De houtsoort heeft bijvoorbeeld een hogere dichtheid dan massieve houtsoorten zoals eiken. Daardoor is deze tafel minder gevoelig voor de natuurlijke werking van hout (kromtrekken en scheuren). Verder werken wij onze tafels af met hoogwaardige lakken en olieën. Dezelfde afwerking die ook gebruikt wordt voor vloeren en trappen. Het meubelstuk is dus geschikt voor intensief woongebruik. Mocht er onverhoopt toch een ongelukje plaatsvinden? Dan is dit in de meeste gevallen zonder kleurverschil te herstellen met 1 van onze reparatiesetjes. Dat is het grote voordeel van massief hout.

Met trots gemaakt in eigen meubelmakerij

Wij maken jouw eettafel volgens jouw specificaties in onze eigen meubelmakerij. Met trots gemaakt in Stadskanaal. Hebben we je meubel klaar? Dan komen wij met twee van onze eigen meubelbezorgers je tafel bij je bezorgen. Zo kunnen wij korte lijnen en een snelle oplossing beloven mocht er iets verkeerd gaan tijdens de levering.

Notenhout eettafels op maat

Kun jij je droomtafel niet samenstellen in de webshop en wil jij een 100% massief walnoot/notenhout eetkamertafel op maat laten maken? Geen probleem. Je kunt vrijblijvend een offerte aanvragen via deze website en wij adviseren je graag. Een klein maar specialistisch team meubelmakers maakt jouw massief houten tafel precies zoals jij dat wenst.