Deens ovaal tafels op maat

Eettafels in Deens ovaal op maat. Op zoek naar een stijlvolle massief (noten of eiken) houten tafel met Deens Ovaal design? Stel je eettafel online samen of laat je Skandinavisch design tafel op maat maken.

kleursamples

Bepaal zelf de afwerking

Bestel samples >

Toont alle 6 resultaten

Show sidebar

Massief noten of eiken Deens ovaal eetkamertafel kopen?

Bij GewoonSfeervol.nl kun je hoogwaardig afgewerkte tafels in Deens ovaal design online samenstellen. In onze meubelmakerij maken wij je eettafel op maat, geheel volgens jouw specificaties. In deze collectie vind je strak afgewerkte massief walnoot en massief eiken tafels met Deens design tafelblad. Maar je kunt ook ronde en ovale eettafels bestellen.

Deens Ovaal Tafel

Deens Ovaal Tafel

Deens design tafel op maat

Deens design (of Deens Ovaal) tafels zijn een kruising tussen een rechthoekige en ovale eetkamertafel. Een Deens ovaal tafelblad is een prachtig voorbeeld van efficient Scandinavisch design. Net als een ovale tafel, mooie ronde vormen maar deze loopt niet uit in een punt maar in een afgeronde vorm. Hierdoor kun je een extra stoel kwijt. Uitermate geschikt als vergadertafel of gezinstafel.

Tafels van massief hout zonder opgedikte rand

Onze Deens ovale tafels zijn gemaakt van massief eiken of notenhout met een goede droging en een hoogwaardige afwerking. De tafels hebben geen opgedikte randen. Het nadeel daarvan is dat je door de natuurlijke werking van hout daarin een naad gaat zien of zelf een verschil in dikte. Bijkomend voordeel van massief eiken en massief noten is dat bij een beschadiging deze meestal zonder kleurverschil te herstellen zijn. En aangezien tafels vaak onderhevig zijn aan intensief gebruik is een massief houten tafel helemaal geen slecht idee.

Stijlvolle (rand)afwerkingen.

Je kunt kiezen om je tafel af te laten werken met standaard rechte randen, een stoere zwart afgewerkte rand of stijlvolle verjongde randen wanneer je houdt van een minimalistisch design.

Daarnaast kun je kiezen uit vele kleuren hoogwaardige olieën en lakken. Deze afwerkingen zijn dezelfde kwalitiet als olieën en lakken die gebruikt worden voor vloeren en trappen.

Met trots gemaakt in Nederland

Jouw Deens ovaal eettafel maken wij in onze eigen meubelmakerij in Nederland. De gehele productie doen wij binnenshuis. Dat houdt in dat we korte lijnen kunnen bieden. We komen ook zelf bezorgen (met twee meubelbezorgers). Je hoeft dus niet helpen tillen en mochten er problemen zijn kunnen we die snel en accuraat oplossen.

Deens ovaal eettafel op maat laten maken?

Het kan zijn dat jij je droomtafel niet online kunt samenstellen in onze collectie. Wellicht ben je op zoek naar net iets andere afmetingen of wil je geheel iets anders. Geen probleem, via GewoonSfeervol bestel je namelijk rechtstreeks bij de meubelmaker. Je kunt vrijblijvend een offerte aanvragen via deze site of een bezoekje brengen bij onze meubelmakerij te Stadskanaal.