Unieke eiken tafels uit eigen werkplaats

Unieke eiken tafels (op maat). Bij Gewoon Sfeervol kun je je eigen tafel samenstellen (kies onderstel en afwerking) of laat je tafel op maat maken. Wij bieden hoogwaardige afwerking en robuuste kwaliteit op al onze (maatwerk) tafels van eiken en oud-eikenhout.

Resultaat 1–12 van de 22 resultaten wordt getoond

Show sidebar

Eiken tafels op maat laten maken?

Laat nu je eiken tafel op maat maken of stel naar wens je tafel samen. Gewoon Sfeervol levert maatwerk bijzettafel, salontafel en eetkamertafels. Deze unieke eiken tafels komen uit onze eigen werkplaats. Deze meubelstukken onderscheiden zich door de robuuste en moderne ontwerpen en de hoogwaardige afwerking. Wij nemen de tijd om van je tafel een echt sieraad voor je kamer te maken.

Een eigen werkplaats houd in dat we ook echt aan je wensen kunnen voldoen. Staat de gewenste tafel niet in de catalogus of ben je op zoek naar een andere afwerking of formaat? Bij elke maatwerk tafel vind je naast de bestelknop ook een offerteformulier. Deel je wensen met ons en wij komen met een passende prijsopgave. Bestel jij nu ook één van onze prachtige eiken tafel?