Lowboard (tv) meubels van eiken

Stel je eigen lowboard samen. Ben jij op zoek eiken lowboard tv meubel of dressoir? Wij maken de meubel zoals jij dat wenst in onze eigen werkplaats. Je kunt je eigen lowboard van hout online samenstellen of geheel op maat laten maken.

kleursamples

Bepaal zelf de afwerking

Bestel samples >

Toont alle 12 resultaten

Show sidebar

Zwevend TV Meubel eiken | Salers

Vanaf: 876
Opties selecteren

Zwevend TV Meubel MDF & Eiken | Centre

Vanaf: 1.014
Opties selecteren

Zwevend TV Meubel Tweekleurig Eiken | Le Faou

Vanaf: 920
Opties selecteren

TV meubel eiken industrieel | Chamonix

Vanaf: 1.010
Opties selecteren

Eiken TV Meubel retro & modern | Estelle

Vanaf: 1.014
Opties selecteren

Eiken TV meubel industrieel & zwevend | Rowan

Vanaf: 942
Opties selecteren

Eiken & MDF combi TV Meubel | Fontaine

Vanaf: 964
Opties selecteren

Eiken TV Meubel met kokerprofiel onderstel | Eline

Vanaf: 1.052
Opties selecteren

Massief eiken TV Meubel | Camon

Vanaf: 1.124
Opties selecteren

Vintage TV Meubel van Eiken | Liss

Vanaf: 1.047
Opties selecteren

TV meubel hoog & laag | Tabres

Vanaf: 706
Opties selecteren

TV meubel eiken & staal | Marcello

Vanaf: 1.100
Opties selecteren

Mogelijk vind je dit ook leuk

Strak afgewerkte lowboards als tv/hifi meubel of wandkast

Een lowboard naar wens online kopen? In de webshop van Gewoon Sfeervol bestel jij je lowboard rechtstreeks uit onze eigen werkplaats. Een lowboard is een lage wandkast met veel kastruimte dat meestal niet veel hoger reikt dan de knie. Op ambachtelijke wijze maken wij lowboards die bij uitstek geschikt zijn als lage wandkast (bijvoorbeeld onder een trap) of tv / hifi meubel of als een laag dressoir. Gemaakt van hoge kwaliteit massief eiken met een hoogwaardige afwerking.

Lowboard TV meubel / Dressoir

Lowboard tv meubel - Marcello

Met trots gemaakt in Nederland

Onze massief eiken meubels maken wij op ambachtelijke wijze in onze eigen meubelmakerij te Stadskanaal. Bijna alles doen wij binnenshuis. Van het selecteren van het beste hout met de juiste droging (om houtwerking en scheuren te voorkomen) tot het zagen en fabriceren van een prachtig meubelstuk met een hoogwaardige afwerking. Het proces van boomstam tot meubelstuk. Zo kunnen wij kwaliteit bewaken, korte lijnen bieden en maatwerk van ambachtelijke kwaliteit leveren.

Stel je lowboard online samen

Stel online je droommeubel samen zoals jij dat wenst. Al onze meubels hebben vele opties. Waaronder veel keuzes in maat, open/gesloten vakken. Push-to-open lades en vallende drukfronten. Kabels wegwerken? Geen probleem. Jij geeft aan waar je de uitsparingen wilt hebben en wij maken deze voor je. Zo kun je de snoeren onzichtbaar wegwerken en heb jij ruimte voor al je hifi en tv apparatuur.

Lowboard op maat laten maken?

Een eigenmeubelmakerij houd in dat we ook echt aan je wensen kunnen voldoen. Staat de gewenste meubel niet in de catalogus of kun je je tafel hier niet samenstellen? Bij elke lowboard vind je naast de bestelknop ook een offerteformulier. Deel je wensen met ons en wij komen met een passende prijsopgave.