Decoratieve houten wandbekleding

Decoratieve houten wandpanelen voor prachtige en unieke wandbekleding. Zeker zijn van je aankoop? Bestel eerst je samples

Show sidebar

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Houten wandbekleding voor een sfeervol interieur

Houten Wandbekleding voor interieur

Bij Gewoon Sfeervol bestel je prachtige decoratieve wandbekleding voor in je interieur. Een uitgebreide collectie decoratieve wandbekleding van ecologisch verantwoord hout (reclaimed). Elk wandpaneel wordt handmatig gemaakt van echt hout. Je hebt dus altijd een uniek en premium product.

Betere akoestiek in huis

Last van een galm of echo in je kamer? Houten wandbekleding verbetert de akoestiek in huis. Het hout en de ongelijke oppervlakten van de wandpanelen hebben een dempende werking. Een wand met houtpanelen verminderd die vervelende galm.

Het plaatsen van wandpanelen

De wandpanelen zijn makkelijk zelf te plaatsen op een schone en stofvrije muur. Bij ongelijke muren en als een extra strak resultaat gewenst is kun je ook eerst een mdf plaat bevestigen.

Breng achter elk paneel 6-8 dotten Bison High Tack kit aan en breng druk de paneel aan op de muur. Binnen korte tijd zitten de panelen letterlijk “muurvast”. Voor je het weet heb je een prachtige wand bekleed.

Bestel samples en ontvang vrijblijvend advies

Online kun je een product soms moeilijk beoordelen. Daarom raden wij aan samples te bestellen. Bestel ze hier. Advies nodig? Bel ons of stuur gerust een berichtje. Je kunt de samples ook in onze werkplaats komen bekijken. Wij voorzien je dan ook graag van advies. Maak een afspraak en bezoek onze werkplaats.