Dressoirs van Notenhout / Walnoot

Op zoek naar een modern notenhout dressoir? Bij ons kun je het 100% massief walnoot dressoir kopen dat jij wenst. Stel een dressoir van notenhout online samen of laat deze geheel op maat maken.

Toont alle 5 resultaten

Show sidebar

Massief notenhout (walnoot) dressoir kopen?

In onze webshop vind je moderne dressoirs van walnoot / notenhout die wij in onze eigen werkplaats voor jou naar wens maken. Wil jij ook een uniek meubelstuk? In onze collectie vind je hoogwaardig afgewerkte zwevende walnoot dressoirs en andere strak afgewerkte  walnoot dressoir kasten in strak en modern design. Stel je droommeubel samen in deze webshop of laat je walnoot dressoir geheel op maat maken.

Luxe notenhout dressoir (walnoot)

Notenhout Dressoir Wendy

Waarom een notenhout / walnoot dressoir?

Onze dressoirs zijn gemaakt van 100% walnoot. Je kiest in eerste instantie natuurlijk voor een notenhout dressoir vanwege de luxe uitstraling dankzij een warme / donkerbruine kleur en prachtige vlammende houtnerf tekening. Ideaal voor iemand die op zoek is naar een luxe dressoir van donker hout. Daarnaast heeft walnoothout een hogere dichtheid dan bijvoorbeeld eiken. Dit maakt dat de houtsoort erg duurzaam is en tegen een stootje kan.

Hoogwaardig geoliede afwerking

Wij werken het notenhout af met een olie dat kleur, kras en stootvast is. De olie die wij gebruiken voor de afwerking is van dusdanige kwaliteit dat deze ook wordt toegepast op vloeren en trappen. Mocht er onverhoopt toch een beschadiging plaatsvinden? In tegenstelling tot meubels met een fineer laag kun je de massief notenhouten meubels zonder kleurverschil herstellen met onze reparatie olie. Kortom kies je voor een massief notenhout (walnoot) dressoir, dan kies je voor een high end meubelstuk dat geschikt is voor intensief woongebruik.

Met trots gemaakt in Nederland

Alle meubels op onze site zijn ontworpen en gemaakt in onze eigen meubelmakerij te Stadskanaal. Het gehele productieproces, van het selecteren van het beste hout, het zagen en drogen, en het produceren van massieve badkamermeubels en andere meubels doen wij geheel binnenshuis. Daardoor kunnen wij korte lijnen bieden en een hoogwaardige afwerking garanderen. Onze ambachtelijke meubels bestel je eenvoudig in de webshop of laat je op maat maken. Geniet jij straks ook van je prachtige dressoir van Nederlandse productie?

Notenhout dressoir op maat laten maken

Kun jij het dressoir dat jij wens niet samenstellen in onze webshop of staat het meubelstuk niet on onze collectie? Geen probleem, wij kunnen alsnog je droommeubel realiseren. Al sinds 2008 zijn wij specialist in meubels van massieve houtsoorten en hebben wij vele maatwerk dressoirs mogen realiseren. Ook jouw dressoir maken wij geheel zoals jij dat wenst. Vraag een offerte aan en ontvang vrijblijvend meer informatie.