Houten badkamermeubels op maat

Op zoek naar een exclusief badkamermeubel van massief hout? In onze eigen meubelmakerij maken wij massief noten-, massief eiken- en oud eiken badkamermeubels die je naar wens samen kunt stellen. Bestel online of laat je massief houten badkamermeubel op maat maken.

kleursamples

Bepaal zelf de afwerking

Bestel samples >

Toont alle 2 resultaten

Show sidebar

Mogelijk vind je dit ook leuk

Badkamermeubels op maat kopen?

Bij Gewoon Sfeervol vind je de mooiste badkamermeubels van massief hout op maat. De badkamerkasten zijn afgewerkt met een beschermende lak en geschikt voor in de badkamer. Je kunt je ideale massief houten badkamermeubel samenstellen vanuit ons assortiment. Wil je iets unieks? Wij maken je meubel precies zoals jij dat wenst in onze eigen meubelmakerij. Bekijk nu onze collectie waaronder de oud eiken badkamermeubel of kolomkast voor in de badkamer of ander meubel voor in de badkamer.

Badkamermeubels set van oud eiken

Badkamermeubels set van oud eikenhout

Uitsparingen voor leidingwerk en sifons

Voor een wasbak, sifon en leidingwerk heb je natuurlijk uitsparingen nodig. Je kunt vooraf aangeven welke uitsparingen je nodig hebt door een schets te sturen. In onze eigen meubelmakerij maken we de uitsparingen voor je badkamermeubel op maat. Voor de lades hebben wij een aangepaste sifon uitsparing die je kunt kiezen bij de indeling van dit product. Dan kun je nog wel je spullen kwijt maar is er tevens een uitsparing voor de sifon.

Sifon uitsparing in lade badkamermeubel

Sifon uitsparing in lade

Massief houten badkamermeubels

Wij hebben de voorkeur om te werken met massieve houtsoorten van hoge kwaliteit. Door de juiste droging en afwerking voorkomen wij het overmatig werken van hout. Naast een authentieke uitstraling is het grote voordeel van massief hout dat deze bij een beschadiging meestal zonder kleurverschil te herstellen is. Dat maakt onze meubels duurzaam en van hoge kwaliteit.

Badkamermeubels van oud hout

In onze collectie vind je (badkamer) meubels die gemaakt zijn van oud eikenhout. Dat is een karakteristiek hergebruikte houtsoort van 200 tot 400 jaar oud. Vaak afkomstig van oude boeren schuren en wagondelen. Grote voordeel van oud eiken is dat het minder werkt dan ander hout. Dat maakt deze houtsoort bij uitstek geschikt voor gebruik in badkamers.

Badkamermeubels van massief eiken

Massief eiken is een prachtige houtsoort dat past in bijna elk interieur. Massief eiken gaat decennia mee wanneer je dit goed behandeld en met een goede afwerking (wij zorgen voor een hoogwaardige afwerking dat kraswerend en kleurvast is). Doordat het een natuurproduct is, is elk eiken meubel uniek. De lijnen zijn iets subtieler dan die van oud eikenhout.

Badkamermeubels van notenhout (walnoot hout)

(Binnenkort in de collectie, beschikbaar via offerte aanvraag)
Walnoothout (notenhout) kenmerkt zich door een prachtige fijne en vlammende nerftekening. Dit geeft een notenhouten (walnoot) meubels een luxe uitstraling. Dankzij onze afwerking komt de warme en donkere kleur van het notenhout extra tot zijn recht.

Met trots gemaakt in eigen meubelmakerij

Alle meubels op onze site zijn ontworpen en gemaakt in onze eigen meubelmakerij te Stadskanaal. Het gehele productieproces, van het selecteren van het beste hout, het zagen en drogen, en het produceren van massieve badkamermeubels en andere meubels doen wij geheel binnenshuis. Daardoor kunnen wij korte lijnen bieden en een hoogwaardige afwerking garanderen. Onze ambachtelijke meubels bestel je eenvoudig in de webshop. Geniet jij straks ook van je prachtige dressoir van Nederlandse productie?

Badkamermeubel op maat laten maken?

Bekijk de mogelijkheden van ieder meubel door te klikken op het product in kwestie. Je kunt altijd rekenen op kwalitatieve meubels die in Nederland gemaakt worden. Wil je een aanpassing die je niet kunt kiezen of zit de het meubelstuk dat jij wenst niet in onze collectie? Wij maken je badkamermeubel op maat. Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie ontvangen? Neem dan contact op!