Maatwerk producten (gemaakt op bestelling)

Uiteraard heb je ook volledige garantie op de kwaliteit en deugdelijkheid van maatwerk producten. Producten die je via deze webwinkel koopt worden op maat volgens de door jou ingevoerde / gekozen specificatie gemaakt. Bij het product staat aangegeven dat het gaat om een maatwerk product. Het standaard herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing.  De verkoop is na succesvolle betaling definitief.

Maatwerk producten annuleren binnen 2 werkdagen

Dit kan nog zonder opgaaf van redenen binnen 2 werkdagen na plaatsing van de bestelling. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via klantenservice@gewoonsfeervol.nl, meld de annulering bij voorkeur ook telefonisch: 0599 762 881.

Maatwerk producten annuleren na 2 werkdagen?

Wanneer je je later bedenkt neem dan zo snel mogelijk contact met ons op, meld dit eerst telefonisch en daarna ook via de e-mail. Wanneer de productie nog niet gestart is zullen wij kosteloos annuleren en het orderbedrag terugstorten. Na start van productie is er geen volledige teruggaaf meer mogelijk op basis van herroeping.

Verkeer bezorgadres doorgegeven?

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen